Overslaan en naar de inhoud gaan

Blogs

Blogs

Het team van GreenFox
27 juni 2024

Talent Werkt! – Een zee aan mogelijkheden

In een wereld waar diversiteit en inclusie steeds belangrijker worden, is het cruciaal dat werkgevers niet alleen naar cv's en opleidingen kijken, maar juist de talenten en competenties van kandidaten erkennen. Inclusief werkgeverschap betekent dat we verder kijken dan papier; dat we de persoon zien achter de sollicitatie. Het betekent dat we gelijke kansen bieden en de unieke kwaliteiten van elke kandidaat waarderen.

afbeelding van Freepik; getekende mensen
16 mei 2024

Het Nieuwe Goud: arbeidsmigranten en statushouders

Momenteel hebben we eigenlijk in iedere branche te maken met personeelstekorten. Dit maakt dat werkgevers meer dan ooit tevoren om zich heen kijken naar beschikbaar personeel. Er is een aantal doelgroepen waar steeds meer aandacht aan gegeven wordt om deel te laten nemen op de arbeidsmarkt ter versterking van de economie en het oplossen van de tekorten. In deze blog deel ik graag kennis en de juiste route naar meer kennis over werken met twee relatief, steeds meer gewaardeerde, onbekende doelgroepen: arbeidsmigranten en statushouders. 

Brigitte en Annelies
17 april 2024

Afscheidsblog Annelies Los

Na 2,5 jaar stopt mijn verhaal bij het Landelijk WSP Gemeenten. Het is lastig om het vertrouwde achter me te laten, echter de drang naar een nieuw avontuur was (te) sterk. Ik kijk met trots graag nog even terug op een aantal hoogtepunten.

Twee collega's geven elkaar een high five
28 maart 2024

Meer aandacht leidt tot meer vraag: Doe je mee?!

Het aantal werkgevers dat inclusief wil ondernemen stijgt! Fantastisch nieuws. Ook het aantal werkgevers dat in meerdere regio’s in het land vestigingen heeft, maakt steeds vaker de stap naar een inclusieve werkvloer waar diversiteit een verrijking is en er toe doet. 

stoelen event
29 februari 2024

Verkennen - Verbinden - Verder komen met inclusie

Waarom is een brede adviesrol van onze adviseurs nodig? In de blog van deze maand geven we antwoord op deze vraag. Naast ons werk voor werkgevers en de 35 arbeidsmarktregio’s omtrent inclusie doen wij nog veel meer. Een van de activiteiten is het organiseren van drie keer inspirerende bijeenkomsten. Dit doen we voor de landelijke werkgevers, de arbeidsmarktregio’s en eens per jaar voor beiden. In deze blog lees je meer over waarom en hoe we dit doen, en vertellen we je meer over de eerstvolgende bijeenkomst op 11 april!