Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesverhalen

Succesverhalen

Schoonmaker ATALIAN

ATALIAN zet in op passende ontwikkelmogelijkheden voor iedere werknemer

'We zijn een gezonde onderneming en doen iets goeds voor de mensen.' Met deze visie is twintig jaar geleden een schoonmaakbedrijfje gestart door drie enthousiaste ondernemers. 'Door de klant multifacilitair te ontzorgen, creëren we kansen voor verschillende mensen met ieder zijn eigen interesse.' Na een groei met overname door het Franse bedrijf ATALIAN tot gevolg, is deze visie niet onverminderd aanwezig. ATALIAN Nederland is inmiddels een landelijk dekkende facilitaire dienstverlener. We praten erover met Recruiter Laura Eulderink en Directeur Stafdiensten Luc Kok.

Werkzaamheden GreenFox

GreenFox Social Return: detachering en begeleiding als opstap naar werk

Greenfox Social Return gelooft dat iedereen iets kan. Ook kandidaten die door omstandigheden werkzoekend zijn. Als je maar de juiste persoon op de juiste plek zet. De sociale onderneming detacheert en begeleidt kandidaten een jaar lang bij een opdrachtgever, die ze daarna in dienst kan nemen. Oprichter Renzo Deurloo vertelt.

Team van Praxis

Praxis bouwt stap voor stap aan een inclusieve werkvloer

Wanneer je als bedrijf midden in de maatschappij wil staan, moet je zelf ook een afspiegeling van die maatschappij zijn. Dus ook mensen met een arbeidsbeperking een kans bieden. Andy Aarts zet zich daar bij Praxis voor in.

Twee collega's geven elkaar een high five

Facilicom faciliteert kandidaatgerichter matchen

Facilicom vindt dat afstand tot de arbeidsmarkt niet bestaat. Met maatwerk kun je de hobbels overbruggen die mensen ervaren om aan een betaalde baan te komen. Daarvoor richtte het Buitengewoon op. Initiatiefnemer Etienne Friederichs vertelt hoe deze sociale onderneming in het hele land actief werd.

Cycloon brug

Cycloon tekent samenwerkingsovereenkomst met arbeidsmarktregio’s

Cycloon Post en Fietskoeriers tekende op 22 februari een intentieverklaring met alle arbeidsmarktregio’s waar zij actief zijn.