Overslaan en naar de inhoud gaan

Mary van de Looij

Mary van de Looij
Adviseur
Telefoonnummer
0611622828

Omschrijving werkzaamheden

Vanuit het Landelijk WSP Gemeenten maak ik afspraken met landelijk of bovenregionaal opererende werkgevers over het werven en plaatsen van werkzoekenden uit de gemeentelijke doelgroep. Dit kan zijn door ze in contact te brengen met regionale accountmanagers, maar ook door een complete set van afspraken over werving, selectie, plaatsing en begeleiding samen te stellen. Daarnaast heb ik regelmatig contact met arbeidsmarktregio's, zodat onze dienstverlening zo goed mogelijk blijft aansluiten op hun wensen en mogelijkheden.

Na mijn studie psychologie ben ik het bedrijfsleven ingerold en een internationale carrière opgebouwd bij een multinational. Het sociale bloed bleef echter kruipen en ik heb de overstap gemaakt naar de andere kant van de tafel. 

Meer waarde creëren voor alle betrokkenen staat voor mij centraal: Voor werkgevers een partner op invulling van MVO-beleid en personeelsbehoefte, voor arbeidsmarktregio’s en gemeenten de mogelijkheid om meer kandidaten naar werk te begeleiden en uiteraard voor de kandidaten een kans op een fijne baan en weer mee doen. Een gemeenschappelijk belang en kansen pakken.

Ik krijg er ontzettend veel energie van als het lukt om daar afspraken over te maken!

Daarbij ben ik deskundig op inhoud en business en ga ik voor duurzame banen en verandering, we maken het uiteindelijk samen!

Branches

  • Detail- en groothandel
  • Onderwijs

Specialisatie

  • Wetgeving en voorzieningen Participatiewet
  • werkgeversdienstverlening
  • Verbinding regionale uitvoering

Persoonlijk

Ik ben een echte muziekliefhebber en mag ook graag naar detectives en kwissen kijken. Nijmegen is mijn stad. Verder hou ik van tuinieren, ben sowieso graag buiten aan de wandel en heel graag (al reizende) onderweg!