Overslaan en naar de inhoud gaan

Annelies Heijboer - Los

Adviseur

Omschrijving werkzaamheden

Vanuit het Landelijk WSP Gemeenten maak ik afspraken met landelijk of bovenregionaal opererende werkgevers over het werven en plaatsen van werkzoekenden uit de gemeentelijke doelgroep. Dit kan zijn door ze in contact te brengen met regionale accountmanagers, maar ook door een complete set van afspraken over werving, selectie, plaatsing en begeleiding samen te stellen. Daarnaast heb ik regelmatig contact met arbeidsmarktregio's, zodat onze dienstverlening zo goed mogelijk blijft aansluiten op hun wensen en mogelijkheden.

Als adviseur adviseer ik grote ondernemingen over inclusief ondernemen. Ik leg de verbinding tussen HR van deze bedrijven met contactpersonen uit de arbeidsmarktregio’s met als doel zoveel mogelijk mensen een kans te bieden. Door mijn ervaring als accountmanager en werkconsulent voor deze doelgroep heb ik gezien wat er nodig is om duurzame plaatsingen en samenwerkingen te realiseren bij werkgevers. Mijn manier van communiceren is open en direct, hierdoor behaal ik snel mijn doelen en kan ik snel schakelen.

Hoe mooi zou het zijn als we voor mensen met een afstand de arbeidsmarkt nog meer passende werkplekken kunnen realiseren. Iedereen verdient een fijne werkplek waar hij zich kan ontwikkelen en kan groeien, daar draag ik graag aan bij!

Branches

• Facilitaire dienstverlening
  • Horeca
  • Recreatie en toerisme
  • Productie

Specialiteiten

• Relatiebeheerder
  • Resultaatgerichtheid
  • Wet- en en regelgeving Participatiewet
  • Veel kennis/ervaring met de doelgroep

Persoonlijk

Geboren in Tiel, getogen in het mooie 's-Hertogenbosch en sinds een aantal jaar woon ik met mijn gezin in Vught. Ik houd van het bourgondische leven. Lekker eten, drinken en plezier maken met vrienden en familie is mijn prioriteit. Daarnaast tennis ik graag en ben ik hobbyfotograaf. Hier zou ik meer tijd voor willen vrijmaken, heerlijk om alleen door de natuur te wandelen met mijn camera. Door de camera zie ik wat zo gewoon is in een nieuw perspectief.